Τα καλύτερα ψυγεία της αγοράς(Πραγματικές κριτικές)

Πώς να επιλέξετε το ψυγείο σας

Τα ψυγεία έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ και με μια σειρά από χαρακτηριστικά για να διαλέξετε. Οι καταναλωτές πρέπει να εξετάζουν τις μοναδικές ανάγκες τους όταν επιλέγουν το είδος του ψυγείου που είναι το καλύτερο για τα είδη των τροφίμων που αποθηκεύουν. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το ψυγείο σας.

Διαβάστε και τις κριτικές μας για τα καλύτερα πλυντήρια και καλύτερα στεγνωτήρια.

  1. Αποφασίστε τι είδος ψυγείου θέλετε.
    • Εαν θέλετε μια βασική και οικονομική επιλογή τότε επιλέξτε ένα κλασσικό ελεύθερο ψυγείο. Δηλαδή μια συσκευή όπου το βασικό ψυγείο είναι κάτω και πάνω η κατάψυξη, έχοντας συνήθως 2 πόρτες. Υπάρχουν και με μια εξωτερική πόρτα με το πορτάκι της κατάψυξης είναι εσωτερικά. Αυτά τα παραδοσιακά σχέδια ψυγείων τείνουν να έχουν λιγότερα χαρακτηριστικά, αλλά είναι συνήθως φθηνότερα από άλλες επιλογές. Έχουν επίσης μεγάλα ράφια, αλλά οι περισσότεροι ενήλικες θα πρέπει να σκύβουν για να φτάσουν στο κάτω μέρος όπου βρίσκεται ο χώρος του ψυγείου.
    • Επιλέξτε ένα ψυγειοκαταψύκτη, αν θέλετε τα ράφια του ψυγείου σας να είναι ορατά και να φτάνετε το περιεχόμενο πιο έυκολα. Οι περισσότεροι ενήλικες θα πρέπει να σκύβουν για να φτάσουν στο τμήμα του καταψύκτη, αλλά αυτό το τμήμα της μονάδας τείνει να χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά. Τα ψυγεία στο κάτω μέρος μπορούν να έχουν είτε μία πόρτα είτε 2 γαλλικές πόρτες δίπλα-δίπλα για τη θήκη του ψυγείου. Τα γαλλικά ψυγεία τύπου ντουλάπας τείνουν να είναι πιο ακριβά.
    • Επιλέξτε ένα ψυγείο ντουλάπα εάν έχετε στενή κουζίνα, επειδή αυτό το στυλ προσφέρει πιο στενές επιλογές σε σύγκριση με άλλες. Ορισμένα μοντέλα, όμως, έχουν ράφια που είναι πολύ στενά για να κρατήσουν ένα φαρδύ δοχείο ή κουτί (όπως ένα κουτί πίτσας).
    • Επιλέξτε ένα εντοιχιζόμενο ψυγείο εάν σας ενδιαφέρει η κομψή εμφάνιση. Αυτά έρχονται σε μια ποικιλία από πόρτες που μπορούν να διαμορφωθουν ανάλογα με την εμφανιση της υπόλοιπης κουζίνας. Ωστόσο, τείνουν να είναι μικρά και είναι πιο ακριβά από άλλες επιλογές.
    • Επιλέξτε ένα ψυγείο mini εάν δεν υπάρχει χώρος για ένα ψυγείο κανονικού μεγέθους, είναι επίσης ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα, το υπόγειο ή το γραφείο στο σπίτι σας.
  2. Αποφασίστε εάν θέλετε να παράγει παγάκια ή κρύο νερό. Δεδομένου ότι αυτά πρέπει να συνδεθούν με το υδραυλικό σας σύστημα, η θέση του ψυγείου στην κουζίνα σας σε σχέση με τους υπάρχοντες αγωγούς είναι σημαντική. Ορισμένες μονάδες προσφέρουν επίσης ενσωματωμένο φίλτρο νερού. Αν επιλέξετε 1 από αυτά, φροντίστε να βρείτε πόσο κοστίζουν τα φίλτρα αντικατάστασης και πόσο εύκολα είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας. Τα ψυγεία με αυτά τα χαρακτηριστικά τείνουν επίσης να απαιτούν επισκευή συχνότερα από τα άλλα.
  3. Εξετάστε το χώρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε μονάδα. Τα ψυγεία φέρουν ετικέτες εντός από αυτές που υποδεικνύουν την χωρητικότητα αποθήκευσης τους. Εντούτοις, οπουδήποτε από το 20 έως το 35% αυτού του χώρου μπορεί να είναι άχρηστο. Τα μοντέλα καταψύκτη έχουν την ελάχιστη δυνατή χρήση. Τα ψυγεία ντουλάπες έχουν τον περισσότερο.
  4. Επιλέξτε ποια χαρακτηριστικά θέλετε στο εσωτερικό του ψυγείου σας.
    Επιλέξτε μια μονάδα με ρυθμιζόμενα ράφια και κάδους πόρτας εάν η ευελιξία αποθήκευσης είναι σημαντική για εσάς. Ορισμένες μονάδες έχουν ράφια που χωρίζονται, βγαίνουν προς τα έξω, ή έχουν ένα στρόφαλο για να τα μετακινήσετε πάνω-κάτω. Οι βαθιές πόρτες σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε πιο ογκώδη αντικείμενα, όπως κανάτες.
    Επιλέξτε μια μονάδα με ειδικά συρτάρια, αν θέλετε να διατηρήσετε το ψυγείο σας οργανωμένο. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν συρτάρια για κρασί ή για μπουκάλια αναψυκτικών. Άλλα έχουν συρτάρια πλήρους επέκτασης που σας επιτρέπουν να έχετε πιο εύκολη πρόσβαση στα αντικείμενα στο πίσω μέρος. Πολλά ψυγεία έχουν συρτάρια με ξεχωριστούς ελέγχους θερμοκρασίας ή υγρασίας για την αποθήκευση ειδών όπως το κρέας, τα φρούτα και τα λαχανικά στις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης.
  5. Ελέγξτε τις online κριτικές και τους ιστότοπους δοκιμών για καταναλωτές, για να μάθετε ποια μοντέλα έχουν υψηλή βαθμολογία από άτομα που τα έχουν χρησιμοποιήσει. Ελέγξτε για να δείτε ποιες μάρκες διαθέτουν υπηρεσίες επισκευής στην περιοχή σας.
  6. Από που να αγοράσετε.Κάντε τις αγορές σας σε 3 βήματα. Πρωτα κάντε τον έλεγχό σας στο ίντερνετ και κατασταλλάξτε σε 2-3 μοντέλα που σας ενδιαφέρουν. Πηγαίνετε σε κάποιο κατάστημα και δείτε τα από κοντά. Επιστρέψτε στο σπίτι και παραγγείλτε από το ιντερνετ από κάποιο μεγάλο eshop όπως τα mediamarkt, electroholic, plus4u, mpakis, e-shop.gr. Αποφύγετε τα <<σκρουτζομάγαζα>> για να είστε σίγουροι ότι αυτός που θα δώσετετα χρήματά σας θα είναι και αύριο εκεί και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε την καλύτερη τιμή.
  7. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ενεργειακή απόδοση κάθε μονάδας, καθώς αυτό θα επηρεάσει τους λογαριασμούς σας.
  8. Χρώμα. Τα inox σίγουρα είναι ακριβότερα από τα λευκά ψυγεία. Αν η επιλογή σας είναι inox υπάρχουν 2 κατηγορίες, αυτά που έχουν κατασκευαστεί με λαμαρίνα inox και αυτά που είναι βαμμένα inox. Η διαφορά τους είναι ότι σε περίπτωση που χαρακτεί η εξωτερική επιφάνεια της λαμαρίνας inox δεν φαίνεται ενώ στο βαμμένο, μαντέψτε(!), θα είναι εκει να σας υπενθυμίζει την ζημία που έχει γίνει. Επίσης στη λαμαρίνα inox δεν φαίνονται οι δαχτυλιές και ίσως να το διπλοσκεφτείτε αν το ψυγειο το τοποθετήσετε σε εμφανές σημείο από το σαλόνι ή τον χώρο όπου υποδέχεστε καλεσμένους.
  9. Όταν ένα ψυγείο είναι no frost δεν δημιουργειται πάγος στο εσωτερικό. Και όχι μόνο στην συντήρηση αλλά και στην κατάψυξη.
  10. Υπάρχουν ψυγεία με ένα μοτέρ και άλλα με 2 μοτέρ και είναι ακριβότερα. Στην πρώτη περίπτωση το μοναδικό μοτέρ είναι επιφορτισμένο με το να ψύξει και την συντήρηση αλλά και την κατάψυξη. Όταν η συσκευή όμως έχει 2 μοτέρς το καθένα έχει τη δική του δουλειά και έτσι αν πχ χαλάσει το μοτέρ της κατάψυξης η συντήρηση συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.
  11. Μην θεωρείσετε δεδομένο ότι μπορείτε να αλλάξετε την φορά ανοίγματος της πόρτας. Αν και στα περισσότερα ψυγεία υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην πραγματικοτητα είναι ένα εξτρα χαρακτηριστικό το οποίο θα πρέπει να δείτε αν μπορεί να γίνει στη συσκευή της αρεσκεία σας.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τις καλυτερες κουζινες και τις καλυτερες ηλεκτρικες σκουπες.

Τα 15 καλύτερα ψυγεία

Οι καλύτεροι ψυγειοκαταψύκτες (inox)

ΨυγειοκαταψύκτηςΔιαστάσεις ΠxΥxΒΕνεργ. ΚλάσηΣυντήρησηΚατάψυξηNo frostΤιμές
Liebherr CBNef4815-2060x201x66.5A+++242lt101ltΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
Samsung RB37J5249SS60x201x67.5A+++267lt98ltΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
Bosch KGV58VL31S70x191x77A++376lt124ltΟΧΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
Hotpoint-Ariston ENBLH 1922170x195.5x75.5A+302lt148ltΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
Whirlpool BLF 8121OX Inox59.5x189x66.3A+228lt111ltΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ

Ψυγειοκαταψύκτης Liebherr CBNef4815-20 Inox

Ο ψυγειοκαταψύκτης, της εταιρίας Liebherr, Nofrost Inox CBN 4815 αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές. Έχει 3 ζώνες θερμοκρασίας, ειδικά συρτάρια που κρατούν τα τρόφιμα φρέσκα περισσότερο καιρό και είναι ενεργειακής κλάσης Α+++. Η χωρητικότητα της συντήρησης είναι στα 242 λίτρα και της κατάψυξης 101 λίτρα. Είναι no frost και δεν έχει εξόδους για νερό ή παγάκια. Μπορεί να συντηρήσει τα τρόφιμα αναλλοίωτα για περισσότρο από 24 ώρες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και έρχεται με εγγύηση 2 ετών. Κορυφαία επιλογή και ποιοτική συσκευή. Αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο μπορείτε να το βρείτε στο electroholic 959 ευρώ ενώ η μέση τιμή του είναι περισσότερο από 1400 και φτάνει σε ορισμένα καταστήματα έως και 1800 ευρώ.

Ψυγειοκαταψύκτης Samsung RB37J5249SS Inox

Το μοντέλο RB37J5249SS της Samsung θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό. Με χωρητικότητα συντήρησης και κατάψυξης, 267λίτρα και 98λίτρα αντίστοιχα είναι πιο μεγάλο από ένα συνηθισμένο ψυγείο εσωτερικά αλλά εξωτερικά οι διαστάσεις παραμένουν ίδιες χωρίς να του προσθέτουν όγκο. Έχει τεχνολογία no frost, ενεργειακή κλάση A+++ και με επίπεδα θορύβου στα 37db αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Όμορφη εμφάνιση εξωτερικά, ενώ στο εσωτερικό του θα βρείτε 3 ράφια, ένα συρτάρι που συντηρεί κρέας και ψάρι σε ιδανικές συνθήκες, μια μεγάλη λεκάνη για φρούτα και 4 ρυθμιζόμενες θέσεις στην πόρτα. 668 ευρώ στο electroholic με την μέση τιμή της αγοράς να είναι περίπου 900 ευρώ, ενώ η ανώτατη τιμή στα 1050(σοβαρά τώρα;)

Bosch KGV58VL31S Inox

Καταρχήν είναι Bosch οπότε μιλάμε ότι πάμε σε γνωστά και ασφαλή μονοπάτια. Το μοντέλο KGV58VL31S αποτελεί μια πολύ σοφή επιλογή για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τη μεγάλη χωρητικότητα με την αξιοπιστία που προσφέρει η επωνυμία της BOSCH. Διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά σας πλούσια σε βιταμίνες και φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στην ρύθμιση της υγρασίας. Μπορεί να μην είναι no frost αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δημιουργεί πάγο. Χάρη στις μεγάλες διαστάσεις του μπορείτε να βάλετε κυριολεκτικά τα πάντα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το LowFrost σας εξοικονομεί πολλή ενέργεια, καθώς ο σχηματισμός πάγου μειώνεται σημαντικά. Έτσι η απόψυξη γίνεται πολύ λιγότερο συχνά και η κατανάλωση ενέργειας παραμένει σταθερή. Αν χρειάζεται απόψυξη, έχει έτοιμη λύση: Ένα πρακτικό πτερύγιο στη βάση της μονάδας θα το κάνει πολύ γρήγορα και εύκολα. 579 ευρώ στο electroholic με τον μέσο όρο στην αγορά να είναι περισσότερο 630 στα περισσότερα καταστήματα και σε μερικά να φτάνει μέχρι και 750 ευρώ.

Hotpoint-Ariston NoFrost ENBLH 19221

Ψυγειοκαταψύκτης value for money. Τεράστιοι χώροι με 302 λίτρα συντήρηση και 148λίτρα κατάψυξη! Η κατάψυξή του είναι πραγματικά από τις μεγαλύτερες της αγοράς. Έχει τεχνολογία no frost και εσείς που σκέφτεστε αν χρειάζεστε ξεχωριστό καταψύκτη είναι πολύ πιθανό η επιλογή του Hotpoint-Ariston NoFrost ENBLH 19221 να σας καλύψει και να γλυτώσετε από την επιπλεόν αγορά. Το μόνο αρνητικό είναι πως για να αλλάξει η φορά της πόρτας απαιτείται η αγορά έξτρα κιτ το οποίο κοστίζει 30 ευρώ. Μικρό το κακό βέβαια αν τα βάλεις όλα στη ζυγαριά. Η φθηνότερη τιμή που το βρήκαμε είναι στα 464 ευρώ φυσικά στο electroholic, την ίδια ώρα που ο μέοσς όρος κυμαίνεται στα 550 ευρώ και η ψηλότερη τιμή στα 699.

Whirlpool BLF 8121 OX Inox

Το BLF 8121OX της Whirlpool είναι μια από τις πιο οικονομικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε χωρίς να κάνετε όμως εκπτώσεις στη ποιότητα. Ψύξη τροφίμων, χωρητικότητα συντήρησης και κατάψυξης, χαμηλά επίπεδα θορύβου, ποιότητα κατασκευής και η εργονομία χώρου συπληρώνουν τα προτερήματα αυτής της συσκευής που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ακριβότερες επιλογές. 228 και 111 λίτρα συντήρησης και κατάψυξης αντίστοιχα, σύστημα ελέγχου της υγρασίας για μεγαλύτερη φρεσκάδα έως και 4 φορές περισσότερο από άλλα ψυγεία, χαμηλή κατανάλωση ρέυματος, ταχία ψύξη, τεχνολογία no frost που εμποδίζει τη συσσώρευση πάγου, αυτόματη ρύθμιση απόδοσης και θερμοκρασίας. Θα το βρείτε με μια μέση τιμή στα 410 ευρώ αλλά στο electroholic θα μπορέσετε να το αγοράσετε περίπου 75 ευρώ φθηνότερα στα 334ευρώ ενω αν θέλετε να πληρώσετε για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο κάτι παραπάνω θα το βρείτε έως και 480 ευρώ! 🙂 🙂 🙂

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τους καλύτερους αφυγραντήρες

Οι καλύτεροι ψυγειοκαταψύκτες (λευκοί)

ΨυγειοκαταψύκτηςΔιαστάσεις ΠxΥxΒΕνεργ. ΚλάσηΣυντήρησηΚατάψυξηNo frostΤιμές
Hotpoint ENBLH19211FW70x195x75.5Α+302148ΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
Whirlpool BSNF8101W59.5x184.5x64.7Α+220109ΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
Whirlpool BLF9121W59.5x188.5x65.5Α+22297ΟΧΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
Bosch KGV36VW3260x1.86x65A++21394ΟΧΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
PITSOS PKNB56VW3070x193x80A++400105ΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ

Hotpoint-Ariston ENBLH19211FW White

Μεγάλη χωρητικότητα από την Hotpoint-Ariston στο μοντέλο ENBLH19211FW, no frost τεχνολογία, ενεργειακή κλάση Α+. Με διαστάσεις 70x195x75.5(ΠxΥxΒ) και καθαθαρή χωρητικότητα 302 και 148 λίτρα συντήρησης και κατάψυξης αντίστοιχα χωράει κυριολεκτικά τα πάντα.

Whirlpool BSNF8101W white

Τυπικό και τίμιο ψυγείο που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. 222 και 97 λίτρα χωρητικότητα συντήρησης και κατάψυξης αντίστοιχα, χαμηλά επίπεδα θορύβου και ενεργειακή κλάση Α+. Αποτελεί πολύ καλή επιλογή κοντά στα 350 με 360 ευρώ.

Whirlpool A+ BLF 9121 White

Αθόρυβος ψυγειοκαταψύκτης, ενεργειακής κλάσης Α+ με συνολική χωρητικότητα 369 λίτρων. Τα 258 διαθέσιμα λίτρα της συντήρησης αλλά και τα 111 της κατάψυξης θα χωρέσουν κυριολεκτικά τα πάντα, και θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Διαθέτει το μοναδικό σύστημα 6ης αίσθησης με απόλυτο έλεγχο της υγρασίας των τροφίμων για μέγιστη φρεσκάδα των τροφίμων εώς και τετραπλάσιο χρόνο. Επιπλέον, νέο LED σύστημα φωτισμού για τέλεια ορατότητα των τροφίμων σε ολόκληρο το εσωτερικό και και λεπτή πόρτα που δεν προεξέχει όταν είναι ανοιχτή.

Bosch KGV36VW32 White

Η προτίμησή μας ως ο κορυφαίος λευκός ψυγειοκαταψύκτης σε σχέση πάντα και με τα χρήματα που διαθέτουμε. Θα τον βρείτε στο electroholic με κάτι λιγότερο από 400 ευρώ, δηλαδή έως και 100 ευρώ φθηνότερα σε σχέση με άλλα καταστήματα. όσο αφορά τα χαρακτηριστικά του είναι ένα ψυγείο που θα κάψει λίγο και θα αποδόσει πολυ. Ενεργειακής κλάσης Α++, ίσως η πιο στιβαρή κατασκευή της κατηγορίας, αποδοτική ψύξη σε όλα τα επίπεδα, θα επαναφέρει τη θερμοκρασία γρήγορα ακόμη κι αν ξεχάσετε την πόρτα ανοιχτή. Το ειδικό συρτάρι Vita Fresh θα αναλάβει να διατηρήσει τα φρούτα και τα λαχανικά μεγαλύτερο διάστημα φρέσκα. Αν θέλετε ένα ψυγείο που θα κάνει όλα αυτά που υπόσχεται ο κατασκευαστής του και θα αντεξει στο χρόνο, με κάτι λιγότερο από 400 ευρώ, το KGV36VW32 της Bosch δεν θα σας απογοητέυσει.

PITSOS PKNB56VW30

Ακόμη ένα ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας για αυτούς που θέλουν πολύ μεγάλη συντήρηση αλλά όχι ανάλογη κατάψυξη (400 λίτρα και 105 λίτρα αντίστοιχα. Κατά τα άλλα είναι ένας τυπικός ψυγειοκαταψύκτης με την εγγύηση Pitsos, ενεργειακής κλάσης Α++ , με χαμηλά επίπεδα θορύβου, με αυτόματη διαδικασία απόψυξης και ηλεκτρονικό πάνελ ελέγχου.

Τα καλύτερα ψυγεία ντουλάπες

ΨυγειοκαταψύκτηςΔιαστάσεις ΠxΥxΒΕνεργ. ΚλάσηΣυντήρησηΚατάψυξηNo frostΤιμές
MORRIS T71525D89.5x178.8x74.5Α+342183ΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
SAMSUNG RS68N8221SL91.2x 178x71.6Α++407210ΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
LG GMX936SBHV91.2x 179.7x75.9Α+371200ΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ
SAMSUNG RS68N8671SL91.2x 178x71.6A++394210ΝΑΙΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ

MORRIS T71525D

342 και 183 λίτρα χωρητικότητα συντήρησης και κατάψυξης αντίστοιχα, αποτρέπει την δημιουργία πάγου αφού είναι nofrost, ενεργειακό ταμπελάκι Α+, 2 συρτάρια και 3 γυάλινα ράφια στο χώρο συντήρησης, έξοδος για κρύο νερό, οθόνη led και τιμή στο mediamarkt 639 ευρώ ενώ ο αντταγωνισμός ξεκινάει από 749€!

SAMSUNG RS68N8221SL

Ψυγείο ντουλάπα ενεργειακής κλάσης Α++, με τεχνολογία twin cooling όπου η ψύξη στην συντήρηση 407 λίτρων γίνεται ανεξάρτητα από την κατάψυξη 210 λίτρων ενώ παράλληλ η θερμοκρασία είναι σταθερή παντού ανεξάρτητα από το πόσο γεμάτο είναι. Είναι no frost, έχει έξοδο για παγάκια και κρύο νερό και είναι σχετικά αθόρυβο στα 39db αφού το inverter μοτερ λειτουργεί σε 7 διαφορετικά επίπεδα. Η τιμή του στο media markt είναι η χαμηλότερη της αγοράς.

LG GMX936SBHV

Το ψυγείο GMX936SBHV της LG διαθέτει τη τεχνολογία InstaView Door-in-Door με τη βοήθεια της οποίας μπορείς να βλέπεις στο εσωτερικό του ψυγείου χωρίς να ανοίξεις την πόρτα! Έτσι, μόλις χτυπήσεις δύο φορές στην γυάλινη βιτρίνα θα ενεργοποιηθεί ο φωτισμός και θα μπορείς όχι μόνο να εντοπίζεις ευκολότερα το τρόφιμο που θέλεις αλλά να έχεις ευκολότερη πρόσβαση και επιπλέον να κάνεις οικονομία στην ενέργεια!Διαθέτει ακόμη πολυεπίπεδο φιλτράρισμα όπου φιλτράρει τον αέρα που κυκλοφορεί και μειώνει τις οσμές στο ψυγείο. Ένα αποσμητικό άνθρακα υποβοηθούμενο από ανεμιστήρα σπρώχνει τον αέρα μέσα από το αποσμητικό και τον επιστρέφει στα τρία επίπεδα συρταριού μέσω του αγωγού Fresh Shower.Το ψυγείο της LG προσφέρει πολλαπλές λειτουργικές επιλογές αποθήκευσης όπως τον επιπλέον ειδικό χώρο για μικρά είδη, ένα αναδιπλούμενο ράφι για τα ψηλότερα αντικείμενα καθώς και θήκες στην πόρτα του καταψύκτη για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμά.Το καινοτόμο σύστημα παγομηχανής είναι ενσωματωμένο στην πόρτα του ψυγείου, παρέχοντας ανοικτό χώρο αποθήκευσης σε ράφι, χωρίς να αποκλείει τη δυνατότητα αποθήκευσης στην πόρτα. 371 λίτρα συντήρησης, 200 λίτρα κατάψυξης, Α+ταμπελάκι, no frost και αθόρυβη λειτουργία.

SAMSUNG RS68N8671SL

Στη συντήρηση των 394 λίτρων και στην κατάψυξη των 210 χωράνε κυριολεκτικά τα πάντα, και χωρίς πολύ πολύ θόρυβο αφού στα 39db δεν θα καταλάβετε καν αν λειτουργεί ή όχι. Ταμπελάκι Α++ για να μη φουσκώνει τον λογαριασμό του ρεύματος, no frost, δημιουργία πάγου και κρύου νερού, δείκτες θερμοκρασίας και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτη΄τη συσκευη μοναδική.

Τεχνολογία Twin cooling plus : Με την τεχνολογία Twin Cooling Plus™ δύο ανεξάρτητα κυκλώματα ψύχουν τη συντήρηση και την κατάψυξη επιτυγχάνοντας Μέγιστη Διάρκεια Φρεσκάδας διατηρώντας ιδανικές συνθήκες συντήρησης & κατάψυξης, σταθερή θερμοκρασία, ιδανική υγρασία και καμία ανάμιξη οσμών.
Τεχνολογία Flex Zone : Το ντουλάπι κάτω από τη συντήρηση δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης ανεξάρτητης θερμοκρασίας, ανάλογα με το τρόφιμο που θέλουμε να συντηρήσουμε.
Metal Back Plate : Η μεταλλική επίστρωση της πλάτης του ψυγείου (σε συντήρηση και κατάψυξη) βοηθά στη συντήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας εντός του ψυγείου, εξοικονομώντας ενέργεια, γρηγορότερη ψύξη αλλά και αθόρυβη λειτουργία.
Τεχνολογία Precise Cooling : Η τεχνολογία Precise Cooling φροντίζει να διατηρεί την θερμοκρασία της συντήρησης σταθερή σε όλο το μήκος και πλάτος της, ανεξάρτητα από το πόσο φορτωμένο είναι το ψυγείο, ή πόσες φορές θα το ανοιγοκλείσουμε.
Συμπιεστής Digital Inverter : Το Inverter μοτέρ του ψυγείου μπορεί και προσαρμόζει την ταχύτητα του σε 7 διαφορετικά επίπεδα λειτουργίας, προσφέροντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη αξιοπιστία με 10 χρόνια εγγύηση.

You May Also Like