ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΡΟΜΠΟΤ

οι καλυτερες σκουπες ρομποτ

Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για την καλύτερη σκούπα ρομποτ; Δεν έχει σημασία πόσο λίγο ή πολύ θέλετε να ξοδέψετε, υπάρχει μια σκούπα ρομποτ εκεί έξω για όλους. Ο οδηγός αγοράς που έχουμε φτιάξει θα σας απαντήσει στις περισσότερες αν όχι σε όλες σας τις απορίες.

Υπάρχουν δεκάδες σκούπες ρομπότ στην αγορά διαθέσιμες σε διάφορες τιμές που μπορούν να σας βοηθήσουν με την κουραστική δουλειά του καθαρισμού του σπιτιού σας. Είτε έχετε χαλί ή σκληρό ξύλο, είτε κατοικίδια, υπάρχει μια συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αυτά τα μηχανήματα έρχονται επίσης με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά – μερικά από τα οποία τα καθιστούν σχεδόν εξίσου αποτελεσματικά στον καθαρισμό όπως μια τυπική ηλεκτρική σκούπα. Και αν το κύριο μέλημά σας είναι να καθαρίζεται μόνο του το σπίτι σας όσο εσείς λείπετε, μπορείτε να επιλέξετε μια με σύνδεση Wi-Fi.

Έχουμε καταρτίσει τον παρακάτω οδηγό για όσους από εσάς έχουν κολλήσει στο πώς να ξεκινήσετε τις αγορές σας. Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για να ξεκινήσετε και μια λίστα με τις καλυτερες σκουπες ρομποτ.

Γρήγορες συμβουλές αγοράς robot σκούπας

  1. Ξεκινήστε με την έρευνα του σπιτιού σας. Υπάρχει σκληρό ξύλο ή χαλί; Έχετε κατοικίδια ζώα και η γάτα σας βγάζει τα σκουπίδια της έξω από το κουτί; Αυτοί είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.
  2. Αποφασίστε για τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να ξοδέψετε από 100 έως 1000. Ωστόσο, να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποις παραχωρήσεις σε κάποια δημοφιλή χαρακτηριστικά σε μοντέλα σε χαμηλότερες τιμές – όπως κυλίνδρους έλξης και συνδεσιμότητα Wi-Fi.
  3. Θέλετε σκούπα με εφαρμογή; Πολλά μοντέλα χρησιμοποιούν εφαρμογές που διευκολύνουν τον έλεγχο και τον προγραμματισμό. Ορισμένα μοντέλα μπορούν ακόμη να χαρτογραφήσουν πού έχουν καθαρίσει.
  4. Ορισμένα μοντέλα καθαρίζουν καλύτερα από άλλα. Δεν καθαρίζουν το ίδιο όλες οι σκούπες. Μερικά είναι καλύτερα να μαζεύουν σκόνη και τρίχες από κατοικίδια, άλλα από χαλιά, ενώ άλλα μπορεί να έχουν καλύτερη απόδοση σε σκληρό ξύλο ή πλακάκια.
  5. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Συνήθως, όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο καλύτερη είναι η εργασία καθαρισμού, ειδικά αν έχετε μεγαλύτερο σπίτι. Αλλά είναι εντάξει αν προτιμάτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας ένα μοντέλο που πρέπει να παρκάρετε και να επαναφορτίσετε στη μέση μιας συνεδρίας.

Γιατί θέλετε μια σκούπα ρομπότ

Αυτό είναι το μέλλον, και έχουμε ρομπότ να τα κάνουν όλα: Αυτοκίνητα που οδηγούν μόνα τους, αεροσκάφη που περιηγούνται στον ουρανό και ρομπότ σκούπεςπου βρίσκουν το δρόμο τους γύρω από τα έπιπλα. Μια τέτοια σκούπα διατηρεί τα πράγματα σχετικά καθαρά, σας εξοικονομεί χρόνο και πάνω από όλα σας γλυτώνει από την καθημερινή ταλαιπωρία του σκουπίσματος.

Δεν αντικαθιστά μια κλασσική σκούπα ή ένα βαθύ καθαρισμό του σπιτιού, αλλά βοηθάει να πάρει πράγματα όπως ψίχουλα τροφίμων, σκουπιδάκια, μαλλιά όλων των τύπων, χνουδάκια σκόνης και κάθε άλλο σωματίδιο που πέφτει στο πάτωμα. Είναι επίσης κατάλληλα για χώρους γραφείων, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ανησυχείτε είναι καλυμμένο το σκούπισμα. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ μπορούν να προγραμματιστούν να λειτουργούν τόσο συχνά μία φορά την ημέρα ή αρκετές φορές την εβδομάδα, ενώ μερικές είναι διαθέσιμες με συνοδευτικές εφαρμογές. Εάν ανησυχείτε για αλλεργίες ή σκόνη, μπορείτε επίσης να βρείτε μοντέλα με ενσωματωμένα φίλτρα.

Σαν γενικός κανόνας ισχύει ότι όσο ανεβαίνουμε σε τιμή τόσο περισσότερα χαρακτηριστικά έχει μια συσκευή που θα κάνουν την ζωή μας ακόμη ευκολότερη. Κάποιες από τις σκούπες που θα δείτε online σε κόστος 20 εως 100 ευρώ δεν μπορούν καν να πλησιάσουν σε ποιότητα και αποτέλεσμα τις σκούπες που θασας παρουσιάσουμε. Εμείς έχουμε επιλέξει τις καλύτερες σκουπες ρομποτ και σας τις παρουσιάζουμε παρακατω.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΡΟΜΠΟΤ

 

Σκούπα Ρομπότ SENCOR SRV 4250 SL

Ιδανική για τον καθαρισμό χαλιών, πλωτών δαπέδων, παρκέτων, λινοτάπητα, πλακιδίων δαπέδου κ.λπ. Μπροστινός αισθητήρας με υπέρυθρες, για την αποφυγή συγκρούσεων. Ευρεία γκάμα αισθητήρων: αισθητήρας στον προφυλακτήρα για τον εντοπισμό εμποδίων, αισθητήρας για σκάλες για ανέμελη χρήση ακόμα και σε κτίρια πολλαπλών ορόφων και αισθητήρας για ακριβή πλοήγηση και αυτόματη επιστροφή στο σταθμό βάσης. Διαθέτει λειτουργία σφουγγαρίσματος δαπέδων, με την ροή νερού ελεγχόμενη από την ηλεκτρική αντλία (περιλαμβάνεται δοχείο νερού και πανί σφουγγαρίσματος). Συνδυάζει 4 προγράμματα για τον καθαρισμό μέγιστης περιοχής: κίνηση κατά μήκος του τοίχου, καθαρισμός σημείου για περιοχή 2 m², κίνηση σε τυχαία κατεύθυνση και γραμμικό (ζιγκ-ζαγκ). Ο χειρισμός του μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως με χρήση ξεχωριστού τηλεχειριστηρίου ή μέσω εφαρμογής στο κινητό με WiFi. Ο σταθμός φόρτισης έχει την δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο ή έπιπλο και το ρομπότ επιστρέφει αυτόματα εκεί μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ή όταν η μπαταρία του είναι χαμηλή. Μεταβλητές ρυθμίσεις χρονομετρητή με αυτόματη εκκίνηση καθαρισμού σε προγραμματισμένη ημέρα, ώρα και λεπτό για να ξενοιάσετε. Η διάρκεια της μπαταρία είναι περίπου 2 ώρες.

Δείτε τιμή και περισσότερα χαρακτηριστικά σε αυτή τη σελίδα

Σκούπα Ρομπότ SENCOR SRV 4000GD

Με την  ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Sencor SRV 4000GD θα καθαρίσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία χάρη στην πολύ καλή αναρρόφηση. Ανθεκτικό μοτέρ, αισθητήρας για να μην συγκρούεται στα έπιπλα, αθόρυβη, είναι ιδανική αν έχετε κατοικίδια. Ιδανική για κάθε τύπο πατώματος με σύτημα καθοδήγησης Sencor Nav. 13.0. Προσανατολίζεται και καθοδηγείται χάρη στην οπτική κάμερα, το γυροσκόπιο, τους αισθητήρες υπερύθρων και τους ανιχνευτές βημάτων και άλλους αισθητήρες εμποδίων. Συνδυάζει 4 προγράμματα για τον καθαρισμό μέγιστης περιοχής, μπορεί να περάσει πάνω από κατώφλι πόρτας με ύψος έως 1,5 cm, αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση μπλοκαρίσματος των τροχών, αυτόματη επιστροφή στο σταθμό φόρτισης όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. Ο χειρισμός της γίνεται μέσω τηλεχειριστηρίου, ή με εφαρμογή για smartphones με Wi-fi.

Δείτε τιμή και περισσότερα χαρακτηριστικά στις σελίδες: Public και Mediamarkt

Σκούπα Ρομπότ XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop P

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα – η ιδανική επιλογή για το πάτωμά σας.3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα | Αποτελεσματικό σφουγγάρισμα
σαν να το κάνετε με το χέρι | Έξυπνο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, προστασία πατώματος. Ο προσεκτικός σχεδιασμός επιτρέπει την ταυτόχρονη συλλογή σκόνης και ρύπων κατά το καθάρισμα του πατώματος, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα. Με ενσωματωμένους καθαριστήρες σκόνης & νερού, νέο δοχείο μεγάλης χωρητικότητας και έξυπνο σχεδιασμό διαδρομής με laser LDS χαρτογραφεί ολόκληρο το σπίτι σε πραγματικό χρόνο. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Cortex-A7 σε συνδιασμό με τον διπύτηνο επεξεργαστή εικόνας Mali400 προσφέρει αξιόλογη υπολογιστική ισχύ. Ο αλγόριθμος SLAM 161 συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες από 12 αισθητήρες ακριβείας χαρτογραφώντας τον χώρο σε πραγματικό χρόνο με αποτέλεσμα Αποτελεσματικότερο & εξυπνότερο καθαρισμό. Το νέο laser σύστημα χαρτογράφησης LDS χρησιμοποιεί θέσεις βαθμονόμησης πολλαπλών επιπέδων και αλγόριθμους προγραμματισμού προηγμένης αντιστοίχισης τμημάτων. Συνδεθείτε και ανακαλύψτε έξτρα χαρακτηριστικά: απομακρυσμένο έλεγχο, προγραμματισμένο καθαρισμό, καθαρισμό περιοχής, καθαρισμός συγκεκριμένου δωματίου, χρονοδιάγραμμα κ.ο.κ. Αφότου ο καθαρισμός ολοκληρωθεί για πρώτη φορά, η σκούπα αναγνωρίζει το δωμάτιο και αυτόματα τα αποθηκεύει στη μνήμη. Μπορείτε να ενώσετε, να διαχωρίσετε ή να ονομάσετε οποιοδήποτε μέρος του χάρτη. Στον επόμενο καθαρισμό το δωμάτιο θα καθαριστεί σύμφωνα με το σχέδιο που έχετε καθορίσει, επιλέγοντας την πιο εργονομική διαδρομή.

Δείτε τιμή και περισσότερα χαρακτηριστικά στις σελίδες: Mediamarkt

Επαγγελματική Σκούπα Ρομπότ 4 Σε 1 Cecotec Conga 1090 Cec-05110

Επαγγελματική Σκούπα Ρομπότ Cecotec Conga 1090 Cec-05110Η επαγγελματική σκούπα ρομπότ 4 σε 1, από την εταιρία Cecotec, διαθέτει 4 λειτουργίες: καθάρισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και τρίψιμο. Ιδιαίτερα αποτελεσματική, επιτυγχάνει άψογα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η τεχνολογία Wash4You, την οποία διαθέτει η σκούπα, σφουγγαρίζει και βουρτσίζει (τρίβει) το πάτωμα, αφήνοντάς το καθαρό και λαμπερό. Καθαρίζει έξυπνα με το ηλεκτρονικό σύστημα βαλβίδων, το οποίο διανέμει ομοιόμορφα το νερό μέσω της σφουγγαρίστρας. Εξαλείψτε όλους τους τύπους βρωμιάς με τα 3 επίπεδα ισχύος, με τα οποία είναι εξοπλισμένη η Conga 1090. Επιλέξτε τη λειτουργία Eco για καθαρισμό επιφανειών με την ελάχιστη κατανάλωση, την κανονική λειτουργία για καθημερινό καθαρισμό χωρίς να θυσιάζεται η ισχύς και τη λειτουργία Turbo (1400 Pa) για βαθύ καθαρισμό. Μπαταρία ιόντων λιθίου με αυτονομία έως και 160 λεπτά. Η σκούπα ρομπότ θα επιστρέψει αυτόματα στη βάσης της στο τέλος του καθαρισμού.Προσαρμόζεται στο περιβάλλον αναγνωρίζοντας εμπόδια και καθαρίζει κάθε γωνιά του σπιτιού. Δημιουργήθηκε για όλους τους τύπους δαπέδων και προσαρμόζεται σε κάθε χιλιοστό του σπιτιού σας. Εγγυάται ένα πάτωμα πάντα καθαρό και αφαιρεί κάθε είδους βρωμιά σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μπορείτε να ελέγχετε τη σκούπα από το τηλεχειριστήριο της και να επιλέξετε από τους 5 τρόπους καθαρισμού (αυτόματης λειτουργίας, λειτουργία καθαρισμού δωματίου, κυκλική λειτουργία καθαρισμού, περιμετρική λειτουργία καθαρισμού και λειτουργία επιστροφής στη βάση). Επιπλέον, μπορεί να προγραμματιστεί 24 ώρες κατά τη διάρκεια των 7 ημερών της εβδομάδας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σας. Όταν η σκούπα τελειώσει τη δουλειά της ή έχει εξαντληθεί η μπαταρία, θα πρέπει να τη συνδέσετε με το φορτιστή για 3 – 4 ώρες και θα είναι έτοιμη να συνεχίσει.

Δείτε τιμή και περισσότερα χαρακτηριστικά στις σελίδες: Public και Mediamarkt

Σκούπα ρομποτ, τι να προσέξω

Προσέξτε και τα παρακάτω σημεία, που συμπληρώνουν τον οδηγό αγοράς, έτσι ώστε να αγοράσετε την καλυτερη σκουπα robot για τις δικές σας ανάγκες.

Πόσο μεγάλο είναι το σπίτι σας;

Αρχικά εξετάστε πόσο μεγάλο είναι το σπίτι σας πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Ορισμένα ρομπότ λειτουργούν καλύτερα σε μικρούς χώρους, ενώ άλλα είναι καλύτερα προσαρμοσμένα για μεγάλους χώρους με πολλαπλά δωμάτια. Η επιλογή σας θα εξαρτηθεί κυρίως από το μέγεθος της κατοικίας σας.
Θα θελήσετε επίσης να υπολογίσετε πόσο χώρο έχετε κάτω από τα έπιπλα για να περάσει. Αν και δευτερεύων χαρακτηριστικό, μπορείτε να μετρήσετε το ύψος κάτω από το κρεβάτι ή τον καναπέ σας.

Έχετε χαλιά ή σκέτο πλακάκι ή παρκέ;

Τα περισσότερα μοντέλα μπορούν εύκολα να χειριστούν τον καθαρισμό τόσο των χαλιών όσο και των πλακιδίων ή του σκληρού ξύλου, αλλά μερικά είναι καλύτερα στον καθαρισμό του ενός ή του άλλου. Τα υψηλότερου επιπέδου μπορούν να προσαρμοστούν σε ταχείες αλλαγές στην επιφάνεια, αυξάνοντας την ισχύ κάθε φορά που ανιχνεύεται χαλί. Σίγουρα οι περισσότερες σκούπες αν όχι άλλες δεν μπορούν να σκουπίσουν βελέντζες ή χαλιά τύπου βελέντζας με φούντες.

Έχετε σκύλους ή γάτες;

Ευτυχώς, πολλοί κατασκευαστές έχουν μοντέλα που είναι κατάλληλα για καθαρισμό από κατοικίδια ζώα. Μπορούν να απορροφούν τη γούνα του σκύλου και τα μαλλιά της γάτας με σχετική ευκολί. Και αν πάσχετε από αλλεργίες, μερικά ρομπότ έχουν φίλτρα για να βοηθήσουν στην εξάλειψη των αλλεργιογόνων που βρίσκονται στον αέρα.Φυσικά, το μειονέκτημα για να έχετε μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ ενώ έχετε κατοικίδια ζώα είναι ότι θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι κάνετε συχνή συντήρηση. Πράγματα όπως η βούρτσα κυλίνδρων, οι πλευρικές βούρτσες και τα φίλτρα τελικά θα φθαρούν και θα χρειαστούν αντικατάσταση. Και ακόμα κι αν θέλετε απλώς ένα κενό ρομπότ για να βοηθήσετε με τα γατάκια που σπρώχνουν τα απορρίμματά τους πάνω από το πλάι, θα πρέπει να θυμάστε να αδειάζετε συχνά τον κάδο απορριμμάτων έτσι ώστε να μην υπερχειλίζει.

Θέλατε συνδεσιμότητα Wi-Fi;

Το Διαδίκτυο είναι ένα πράγμα που βοηθά να μας κρατήσει συνδεδεμένους, όχι μόνο με άλλους ανθρώπους αλλά και με τις συσκευές μας. Έτσι μπορείτε να βάλετε την συσκευή να σκουπίζει ενώ εσείς απολαμβάνεται τον καφέ σας ή βρίσκεστε στην εργασία σας.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει σημασία μόνο αν το σπίτι σας είναι πραγματικά μεγάλο. Εχει σημασία μόνο σε κάποιο βαθμό. Κατά μέσο όρο μια σκούπα μπορεί να καθαρίσει για έως και μιαμιση ώρα, με μερικά μοντέλα υψηλών προδιαγραφών που διαρκούν δύο ώρες. Ορισμένα μοντέλα θα πλοηγηθούν ακόμη και πίσω στους σταθμούς βάσης τους, θα φορτίσουν και στη συνέχεια θα τελειώσουν τον καθαρισμό που είχε προγραμματιστεί.

Εξαρτήματα για σκούπες ρομπότ

Υπάρχουν 2 εξαρτήματα για τις ηλεκτρικές σκούπες ρόμποτ, ο εικονικός τοίχος όπου εμποδίζει την σκούπα να περάσει από εκεί που θα τοποθετηθεί και πρόκειται συνήθως για κάποια ταινία, και υπάρχει και ο φάρος όπου θα διαχωρίσει κα΄ποιο μεγάλο χώρο έτσι ώστε να δοθεί προτεραιότητα στο σημείο που θέλετε.

Συνοψίζοντας κάποιες σκόρπιες σσκέψεις για αυτές τις σκούπες είναι ότι οι δυνατότητές τους είναι μεγάλες, μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, άτομα που δεν έχουν χρόνο θα την απο΄αύσουν, για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες υπάρχουν μοντέλα με φίλτρο hepa, βρωμιά και τρίχες από κατοικίδια ζώα θα είναι παρελθόν. Οι ρομποτικές σκούπες έχουν πλεόν εξελιχθεί αρκετά και αυτές που μπορούν να προγραμματιστούν δεν θα τις καταλάβετε καν αφού μπορούν να σκουπίσουν όσο εσείς θα λείπετε. Έχουν ισχυρή αναρρόφηση, καθαρίζουν όλες τις επιφάνειες με ευκολία, αρκετές συνοδεύονται από εφαρμογή για το smartphone σας, και θα σας απαλλάξουν από αυτή την κουραστική καθημερινή δουλειά.

You May Also Like