Τα καλύτερα laptops για φοιτητές

Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε laptop που προορίζεται για χρήση από φοιτητή προτού καν να δούμε τις προδιαγραφές υλικού: βάρος, φορητότητα και θόρυβος.

Θα μεταφέρετε τον υπολογιστή σας από το σπίτι στο πανεπιστήμιο ή στο ΤΕΙ, έτσι θέλετε κάτι που δεν είναι βαρύ και δύσχρηστο. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της τάξης, αναζητάτε επιλογές με έναν ήσυχο ανεμιστήρα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα (ειδικά για τους συμμαθητές σας).

Η ανθεκτικότητα και η άνεση είναι δύο χαρακτηριστικά που συχνά παραβλέπονται υπέρ των υψηλών προδιαγραφών. Μην κάνετε αυτό το λάθος!

Θέλετε ένα άνετο πληκτρολογιο για την πληκτρολόγηση μεγάλων εργασιών και μεγαλη διάρκεια ζωής.

Ας πάμε να δούμε τις κορυφαίες επιλογές μας για το καλύτερο laptop για φοιτητες! Θέλετε να δείτε κάθε υποψήφιο με στυλ και τιμή; Ελέγξτε όλες τις επιλογές μας παρακάτω:

Laptop Lenovo Ideapad 15.6″ (A6-9225/4GB/256GB SSD/AMD R4) S145-15AST
Laptop Lenovo Ideapad 15.6" - S145-15ASTΑυτή τη στιγμή, η Lenovo έχει κάνει μερικές καταπληκτικές προσφορές σε LAPTOP. Εάν χρειάζεστε αξιοπρεπείς προδιαγραφές αλλά δεν μπορείτε να ξοδέψετε πολλά μετρητά, αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.Προφανώς, αυτό δεν είναι ένα μηχάνημα κορυφαίας τεχνολογίας. Αλλά για το εύρος τιμών, δεν μπορείτε να περιμένετε να πάρετε καλύτερες προδιαγραφές από ό, τι με τη Lenovo.Με 8GB μνήμης RAM, έναν πλήρη σκληρό δίσκο 1 TB και μια μονάδα οπτικού δίσκου, δεν χάνετε σε απόδοση ή χαρακτηριστικά. Υπάρχει αρκετός χώρος για την αποθήκευση εργασιών και θα μπορείτε να τρέχετε τα περισσότερα προγράμματα χωρίς προβλήματα.Αυτό το μοντέλο δεν διαθέτει ειδική κάρτα γραφικών, επομένως δεν θα παίζετε Black Ops 4 τα σαββατοκύριακα. Με αυτό το ποσό της μνήμης RAM όμως, μπορείτε ακόμα να συμμετάσχετε σε casual gaming.Αν και δεν είναι ένα λεπτό λαπτοπ, μεταφέρεται εύκολα αφού ζυγίζει 1.85κ και έχει ύψος μόλις 2εκατοστά.
Στις επιλογές μας παρακάτω είναι το ίδιο μοντέλο με κάποιες μικρές διαφορές σε ram και σκληρό δίσκο για να επιλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

Έλεγχος τιμής στο: publiceshop.grmediamarkt.grΚωτσόβολος

APPLE MacBook Air 13 Retina MVFH2GR
Apple Macbook Air MVFH2 13.3" 2560x1600 i5-8210Y,8GB,128GB,Intel UHD 617,MacOSΤο πιο δημοφιλές MacBook θα σε κάνει να το ερωτευτείς για μία ακόμη φορά. Διαθέσιμο σε Ασημί, Διαστημικό Γκρι και Χρυσαφί, το νέο λεπτότερο και ελαφρύτερο MacBook Air διαθέτει εκπληκτική οθόνη Retina με τεχνολογία True Tone, Touch ID, πληκτρολόγιο τελευταίας γενιάς και Force Touch trackpad. Με εμβληματική σφηνοειδή σχεδίαση, είναι κατασκευασμένο από 100 τοις εκατό ανακυκλωμένο αλουμίνιο και είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον MacBook έως τώρα.1 Και με μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα, το MacBook Air είναι το απόλυτο φορητό notebook που τα κάνει όλα.

Ο διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i5 8ης γενιάς χρονισμένος στα 1.6 GHz με ταχύτητες Turbo Boost έως 3,6 GHz και μνήμη cache L3 4 MB, τα 8 GB μνήμης RAM στα 2133 MHz, και σκληρός δίσκος τύπου SSD χωρητικότητας 128GB θα κανούν το σύστημά σου να «πετάει».
Όσο για την οθόνη Retina με την εκπληκτική ανάλυση των 2560×1600 και τεχνολογία True Tone, θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου με την ποιότητα εικόνας της, καθώς αποτελεί την καλύτερη οθόνη που είχε ποτέ ένα Mac, με την βέλτιστη φωτεινότητα και τα πιο ζωντανά χρώματα.

Έλεγχος τιμής στο: publiceshop.grmediamarkt.grΚωτσόβολος

Κριτήρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αξιολόγηση

Μέγεθος & ανάλυση

Το μέγεθος και η ανάλυση είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε στο νέο σας φορητό υπολογιστή, αφού σπάνια το χρησιμοποιείτε σε ένα γραφείο, όμως θα είναι οι περισσότερες φορές σε κίνηση και εργασία οπουδήποτε.

Ως εκ τούτου, η προσοχή στο μέγεθος είναι ζωτικής σημασίας δεδομένου ότι είναι κάτι που θα καθορίσει την ευελιξία και ακόμη και φορητότητα του φορητού υπολογιστή σας. Εκτός από αυτό, η ανάλυση θα καθορίσει την ευκολία χρήσης του φορητού υπολογιστή σας. Συνιστούμε πάντα στους μαθητές να ελέγχουν επίσης την ποιότητα της ίδιας της οθόνης κατά τον έλεγχο της ανάλυσης.

Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις δυνατότητες του φορητού υπολογιστή σας όταν έρχεται κάτω στο μέγεθος, την ανάλυση, και ακόμη και την εμφάνιση. Αυτό που έχει απομείνει μετά από αυτό είναι η απόδοση και ακόμη και μερικές άλλες μορφές και χαρακτηριστικά σχεδιασμού.

Σχήμα / σχέδιο

Εκτός από το μέγεθος, η μορφή και ο σχεδιασμός θα καθορίσουν την ευκολία χρήσης, θα αποκαλύψουν χρήσιμες λειτουργίες του κατασκευαστή που προστέθηκαν στο φορητό υπολογιστή, θα σας ενημερώσουν περισσότερα για τη φορητότητα και την ευελιξία του φορητού υπολογιστή χωρίς να χρειαστεί να τοποθετήσετε τα χέρια σας στο φορητό υπολογιστή.

Σας συνιστούμε να αναζητήσετε τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του φορητού υπολογιστή, τον αριθμό των θυρών, το πάχος του φορητού υπολογιστή, το βάρος του φορητού υπολογιστή και ουσιαστικά οτιδήποτε μπορείτε να κοιτάξετε και βρίσκεται στον φορητό υπολογιστή.

Εκτός από αυτό, σας συνιστούμε να δείτε την ευκολία πρόσβασης στα βασικά στοιχεία, αφού ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί τελικά να αναβαθμίσετε το φορητό σας υπολογιστή – και να μας πιστέψετε, δεν θέλετε να καταργήσετε πολλά για πρόσβαση στα στοιχεία.

Η προσοχή σε ορισμένα χρήσιμα χαρακτηριστικά, ακόμη και πριν από την τοποθέτηση των χεριών σας στο φορητό υπολογιστή, όπως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, είναι πολύ σημαντική, ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε και να καταλάβετε τι άλλο μπορεί να προσφέρει ο φορητός υπολογιστής (εκτός από την απόδοση, φυσικά).

Επιδόσεις

Το κύριο μέρος του φορητού υπολογιστή, της καρδιάς και της ψυχής είναι αυτό που βρισκόταν μέσα – η διαμόρφωση / τα συστατικά. Ακόμη και αν δεν καταλαβαίνετε πολλά όταν έρχεται κάτω στα εξαρτήματα, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα.

Επειδή τα εξαρτήματα του φορητού υπολογιστή μπορούν να σας πουν πολλά για την απόδοση του φορητού σας υπολογιστή θα είναι σε θέση να προσφέρει. Και αν ψάχνετε για ένα φορητό υπολογιστή που θα είναι σε θέση να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, είναι πραγματικά σημαντικό να γνωρίζετε το επίπεδο απόδοσης του φορητού υπολογιστή σας.

Ευτυχώς για εσάς, αν δεν ξέρετε τίποτα για τα εξαρτήματα, οι κατηγοριοποιημένες επιλογές μας θα βοηθήσουν οποιονδήποτε φοιτητή να βρει τον τέλειο φορητό υπολογιστή για τις ανάγκες του σχολείου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δώσετε προσοχή σε μερικές άλλες πτυχές που αναφέρονται σε αυτά τα κριτήρια και δεν θα κάνετε λάθος καθόλου.

Πληκτρολόγιο

Ως φοιτητής, μπορείτε να περιμένετε να πληκτρολογήσετε πολλά πληκτρολογώντας στο φορητό υπολογιστή, αφού θα κάνετε κάτι από την εργασία, γράφοντας δοκίμια, διατριβές και πολλά άλλα.

Ένα ποιοτικό πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται να είναι πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, αλλά πρέπει να έχει αξιοπρεπές μέγεθος κλειδιού, μεγάλη και άνετη διαδρομή κλειδιού και πρέπει να είναι από ένα ποιοτικό υλικό που θα σας προσφέρει πολλές ανέσεις κατά την πληκτρολόγηση.

Όταν κοιτάζετε το πληκτρολόγιο, σας συνιστούμε ιδιαίτερα να βεβαιωθείτε ότι το πληκτρολόγιο δεν είναι τοποθετημένο αδέξια και ότι τα στηρίγματα παλάμης ταιριάζουν απόλυτα για το σκοπό του πληκτρολογίου. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι το trackpad δεν είναι καθυστερημένο (ή δεν είναι πολύ μεγάλο).

Επιπλέον, συνιστούμε επίσης στους μαθητές να αποκτήσουν ένα πληκτρολόγιο που έρχεται με ένα φωτισμένο χαρακτηριστικό αφού είναι ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά που έχουν ψηφιστεί από τους μαθητές σε όλο τον κόσμο. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ήταν χρήσιμη για τις ανάγκες σου!

Συνδεσιμότητα

Ίσως να μην σχεδιάζετε να συνδέσετε επιπλέον και εξωτερικές συσκευές, αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να συνδέσετε το φορητό υπολογιστή σας με άλλες συσκευές στο σχολείο σας.

Όπως το λέμε πάντα, είναι καλύτερο να είσαι προετοιμασμένος παρά να λυπάσαι να κάνεις λάθος επιλογή και αν δεν σιγουρευτείς ότι παίρνεις φορητό υπολογιστή με πολλά λιμάνια, θα έχεις έλλειψη προβλήματος συνδεσιμότητας που θα κερδίσει ” δεν επιβραδύνετε μόνο σας, αλλά θα μπορέσετε να σταματήσετε να κάνετε κάποια σχολική εργασία.

Σας συνιστούμε να πάρετε ένα φορητό υπολογιστή που διαθέτει τουλάχιστον μερικές θύρες USB, θύρα HDMI, υποδοχή κάρτας μικροφώνου και ακόμη και μονάδες Ethernet και CD / DVD (αν είναι απαραίτητο).

Με το επίπεδο της σύγχρονης τεχνολογίας, να πάρει ένα φορητό υπολογιστή που είναι λεπτό και όμως διαθέτει μεγάλη συνδεσιμότητα σίγουρα δεν είναι πρόβλημα!

You May Also Like