Οι καλύτεροι υπολογιστές All in One

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επενδύσετε σε έναν υπολογιστή all-in-one το 2020. Αντίθετα με την παραδοσιακή ρύθμιση πύργου και οθόνης, οι καλύτεροι υπολογιστές all-in-one μπορούν με κάποιο τρόπο να ελαφρύνουν το γραφείο σας, καθώς ταιριάζουν σε όλα – από τα εσωτερικά εξαρτήματα στην ίδια την οθόνη – ενιαία μονάδα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα έχετε λιγότερα καλώδια γύρω από αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο, οι υπολογιστές all-in-one μπορούν επίσης να σας εξοικονομήσουν πολύ χώρο, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που είναι χρήσιμο, ειδικά όταν εργάζεστε με ένα μικρό γραφείο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι all-in-one προτιμούνται από τους επαγγελματίες της δημιουργικής βιομηχανίας.

Πολλοί υπολογιστές AIO διαθέτουν περισσότερο από αρκετή ισχύ για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Σκεφτείτε το: αν πάρετε έναν πύργο με συγκρίσιμη ισχύ, θα πρέπει να πληρώσετε χωριστά για μια οθόνη επίσης. Δηλαδή, αν δεν έχετε ήδη μια πραγματικά καλή στο σπίτι.

Εμείς από την πλευρά μας έχουνμε κάνει έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα computer all in one, που βρήκαμε σε ελληνικά καταστήματα, όπως το mediamarkt, eshop.gr, public.gr, αλλά και τα electroholic, pcportal.gr, που έχουν εκθεσιακά και refurbished προιόντα. Θα ήταν εύκολο να επιλέξουμε τα πιο ακριβά μοντέλα, αλλά δεν το έχουμε κάνει!

APPLE iMac 21.5 Intel Core i5-7360U / 8 GB / 1 TB / Iris Plus Graphics 640

APPLE IMAC 21.5'' DUAL CORE INTEL CORE I5 2.3GHZ 8GB 1TB INTEL IRIS PLUS GRAPHICS 640 MAC OS SIERRAΞεκίνα να υλοποιείς τις ιδέες σου και οραματίσου το μέλλον με έναν iMac. Μία εμπειρία desktop υπολογιστή, που σε μαγνητίζει και σε καθηλώνει. Αυτή είναι και η βασική ιδέα πίσω από τα τελευταίας γενιάς iMac. Και τώρα αυτή η ιδέα είναι πιο έντονη από ποτέ. Το νέο iMac είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστές, τις καλύτερες γραφικές επιδόσεις, προηγμένο σύστημα αποθήκευσης αλλά και δυνατότητες ταχύτατης διασύνδεσης. Και όλα αυτά έρχονται σε εσένα, μέσα από την πιο φωτεινή και πιο καλή οθόνη Retina που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε έναν iMac. Έτσι, θα έχεις μία ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία, για να κάνεις όλα όσα αγαπάς καλύτερα και αποδοτικότερα.
Γρηγορότερο και πιο ισχυρό από ποτέ. Με τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel και 3D γραφικά που σου δίνουν τη δυνατότητα να εργαστείς με όλες τις επαγγελματικές εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφίας. Έτσι θα κάνεις όλα όσα αγαπάς, πιο γρήγορα και πιο εύκολα με το iMac.
Τα νέα iMac σου προσφέρουν απλόχερα μεγάλες γραφικές επιδόσεις, για να εντυπωσιάζεσαι με οτιδήποτε παρακολουθείς. Και με την οθόνη Retina 4K, τα εφέ και τα 3D γραφικά είναι άκρως απολαυστικά. Επεξεργάσου βίντεο και φωτογραφίες βλέποντας την παραμικρή λεπτομέρεια.
Τα iMac έρχονται με επεξεργαστές Intel 7ης γενιάς. Ταχύτερα δηλαδή από κάθε iMac έως τώρα. Και με τη λειτουργία Turbo Boost, θα έχεις ακόμη περισσότερη ισχύ, ειδικά στις περιπτώσεις που χρησιμοποιείς απαιτητικές εφαρμογές. Όλα τρέχουν γρηγορότερα, αποκλειστικά για εσένα.
Όσο μεγαλύτερος και γρηγορότερος ο αποθηκευτικός χώρος τόσο καλύτερα. Ο δίσκος Fusion σου δίνει τα καλύτερα και από τους 2 κόσμους. Τα αρχεία που χρησιμοποιείς πιο συχνά εκτελούνται ταχύτατα ενώ είναι γρηγορότερος ακόμη και σε εργασίες όπως η εκκίνηση ή και όταν μεταφέρεις φωτογραφίες.

Επεξεργαστής: i5-7360U Processor (4M Cache, up to 3.60 GHz)
Μνήμη RAM:8 GB
Σκληρός δίσκος 1: HDD , 1 TB , 5400 rpm , SATA
Κάρτα γραφικών: Iris Plus Graphics 640 Shared
Βάρος:5.66 kg
Λειτουργικό σύστημα:Mac OS X Sierra

Έλεγχος τιμής σε: PublicMediamarktEshop.gr

HP ENVY 32-0100ND 32″ 4K ALL-IN-ONE

Με την κομψή εμφάνιση και την εξαιρετική απόδοση του HP ENVY All-in-One, ο χώρος εργασίας σας θα είναι απλώς μια γκαλερί τέχνης. Το HP ENVY All-in-One συνδυάζει κομψή, μοντέρνα σχεδίαση με βέλτιστη δύναμη σε μια συσκευή που δεν την θέλετε μόνο για να εργαστείτε αλλά και για να την επιδεικνύετε.

Επεξεργαστής: Intel Core i7-9700 (3.00 GHz, έως 4.70 GHz με την Turbo frequency) με 12 MB L3 cache.
Οθόνη: 31.5” UHD (4K) IPS, anti-glare, με ανάλυση 3840 x 2160.
Μνήμη: So-dimm 16384 MB (2 x 8192 MB) DDR4 στα 2666 MHz, χωρίς δυνατότητα επεκτάσης.
Σκληρός Δίσκος: 1 TB SATA, στις 7200 rpm και 512 GB NVMe M.2 SSD.
Οπτικός Δίσκος: Δεν περιλαμβάνεται.
Κάρτα γραφικών: Nvidia Geforce GTX 1650 με 4 GB αυτόνομης μνήμης.

Έλεγχος τιμής σε: eshop.gr

You May Also Like